انواع کابینت آشپزخانه چیست؟
در این بخش قصد داریم در خصوص انواع کابینت آشپزخانه به شما بگوییم. می توانیم کابینت ها را از نظر نوع ساختاری به هفت دسته بندی اصلی تقسیم کنیم که با توجه به عوامل مهم مطرح شده در خصوص انتخاب کابینت شما می توانید یکی از این انواع را انتخاب کرده و در اشپزخانه خود پیاده و اجرا کنید. این هفت نوع کابینت عبارت اند از:
- کابینت های جنس ام دی اف (MDF)
- کابینت های جنس پی وی سی (PVC)
- کابینت های جنس گلس یا گلاس ( High Glass)
- کابینت های ممبران یا وکیوم
- کابینت هایی دارای روکش چوبی
- کابینت های تمام چوب
- کابینت های فلزی
همان طور که می بینید هفت مدل از انواع کابینت آشپزخانه وجود دارد که شما می توانید هر یک را انتخاب کنید. در ادامه سعی می کنیم هر یک را به صورت مختصر برای شما شرح دهیم و در آینده در خصوص هر سک اطلاعات کاملی را ارائه خواهیم داد.
کابینت ام دی اف
ام دی اف ها معمولا از خرده چوب ها ساخته می شوند که معمولا می توان گفت از ضایعات چوب ها شکل می گیرند. این خرده چوب ها با استفاده از چسب های رزین و یا چسب هایی که برای سلامتی انسان زیانی ندارد در دمای بالا ساخته می شود. یکی از موارد مهم این است که استفاده از این نوع چوب به محیط زیست کمک بسیار زیادی می کند چرا که از قطع درختان جلوگیری می کند. این محصولات دارای انعطاف پذیری بالا و همچنین دارای قیمت بسیار مناسبی هستند.
کابینت پی وی سی
پی وی سی ها معمولا پلاستیک های فشرده ای هستند که به صورت ورقه های ضخیم تا دو و نیم سانتی متری ساخته می شوند. این محصولات دارای میزان مقاومت و سول عمر بسیار بالایی می باشند.
کابینت گلاس
این محصولات گونه ای از ام دی اف ها هستند که در ساخت کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند. این محصولات بسیار ساده، زیبا و شیک هستند که به دلیل براق بودن بسیار مورد توجه قرار می گیرند. این محصولات نسبت به ام دی اف ها ضخیم تر هستند و دارای مقاومت بیشتری می باشند و در عین حال این نوع از کابینت آشپزخانه دارای قیمت بالاتری نیز نسبت به ام دی اف می باشد.
کابینت ممبران
این محصولات برای سبک های کلاسیک در طراحی کابینت آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرد. که محصولی بسیار مقاوم محسوب می شود که دارای قیمت بسیار بالایی هم می باشد. اگر می خواهید یک آشپزخانه با طرح کلاسیک داشته باشید می توانید از این محصولات در طراحی استفاده کنید.
کابینت روکش چوب
همان طور که مشخص است این نوع کابینت آشپزخانه تمام چوب نیست به همین دلیل قیمت ارزان تری را هم دارد. بخش های قابل رویت معمولا با روکش ام دی اف ساخته می شود و سایر بخش می تواند از جنس فلز باشد. این کابینت بسیار زیبا و ساده هستند.
کابینت های تمام چوب
مهم ترین نکته در کابینت آشپزخانه تمام چوب این است که این محصولات بسیار گران می باشند چرا که تماما از چوب خالص در ساخت آن ها استفاده شده است. معمولا از چوب های کاج، بلوط، صنوبر، گردو و افرا در ساخت این نوع از کابینت ها استفاده بیشتری می شود.
کابینت فلزی
کابینت آشپزخانه تمام فلزی معمولا کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و معمولا فلز ها ساختار اصلی کابینت هایی را تشکیل می دهند که روکش آن ها چوبی می باشد. این محصولات دارای دوام بالایی در رنگ نمی باشند. از همین رو شما بعد از مدتی باید کابینت آشپزخانه خود را مجددا رنگ آمیزی کنید. همچنین احتمال زنگ زدگی در این محصولات زیاد است و از طرفی درب ها در حین باز و بسته شدن هم دارای سر و صدای زیادی هستند و از طرفی هم نسبت به کابینت آشپزخانه چوبی ارزان تر هستند.
این هفت مورد از مهم ترین انواع کابینت آشپزخانه محسوب می شوند که ما در مطالب دیگری به صورت اختصاصی به هر یک از این محصولات خواهیم پرداخت.